Er is de afgelopen jaren veel gesproken over de trends in vergaderland, waar wat zijn nu eigenlijk de ontwikkelingen en nieuwste snufjes in de hotels? Wij geven je graag een update over de laatste nieuwigheden.

De Huiskamer

Het huiskamergevoel is helemaal hip. Men voelt zich fijn bij het idee van een gezellige vergaderruimte met een zitje en openhaard. Laagdrempeligheid is hierbij het sleutelwoord. Gemakkelijk en onbezorgd in een hotelkamer die voelt als thuis. Neem bijvoorbeeld Kasteel Kerckebosch, een combinatie van functionaliteit en gezelligheid. Heerlijk een kopje koffiedrinken voor de openhaard of zoek een plekje op om even je laatste mails weg te werken.

De lobby

Wat hierbij aansluit is dat lobby’s in hotels multifunctionele ruimtes worden met ieder een eigen uitstraling. Hierdoor is een plek voor een snelle kop koffie of werkplek voor die middag al snel gevonden.

Het terras

De terrassen worden het gehele jaar door ingezet en zijn voorzien van de mooiste designmeubelen, het nieuwste servies en heerlijke heaters. Het binnen naar buiten halen en andersom zorgt voor genieten het hele jaar door!

Het restaurant

Het was nog nooit zo gewoon om te gaan dineren, borrelen of af te spreken in een restaurant van een hotel. Steeds meer mensen spreken hier af, en zeg nou zelf, er zijn een aantal verborgen pareltjes te vinden! Wist je dat je heerlijk kan dineren bij het Serre in het Okura Hotel in Amsterdam? Het restaurant heeft een fijne en gemoedelijke sfeer maar is toch net even anders dan andere restaurants.

Features

Met de ruime keuze aan hotels, gaan steeds meer hotels hun best doen op te vallen met bijzondere features. Het is tegenwoordig heel normaal dat er een ingebouwde telefoonlader in je nachtkastje zit, je een chromecast kan aansluiten op de tv en je de airco kan bedienen met je smartphone.

Zoals je ziet zijn er nogal wat trends die invloed hebben op de ontwikkelingen binnen de hotelwereld. Wil je advies om te bepalen wat voor jou belangrijk is bij het selecteren van een locatie? Wij helpen je graag!