Organisatie in ervaren handen

Bij de organisatie van een congres komt heel veel kijken. Het succes valt of staat met de keuze van de juiste locatie. Gelukkig is het mogelijk een deel kosteloos uit te besteden. Zoals het zoeken en regelen van de optimale congreslocatie. En ook: het regelen van de hotels indien de deelnemers blijven overnachten, de catering, de benodigde apparatuur, enz. Wij hebben veel ervaring en kennen de faciliteiten van binnen en buiten. Dat scheelt een hoop tijd die in de aanloop naar het congres kostbaar is. En: onze inzet kost u niets!

DIRECT EEN OFFERTE AANVRAGEN

Kiezen uit meerdere opties

De locatiekeuze lijkt op het eerste gezicht wellicht niet eenvoudig. Er zijn zo veel locaties en zo veel punten om rekening mee te houden. Wij denken mee en weten uit ervaring waar je aan moet denken. Hoeveel deelnemers zijn er en waar komen ze vandaan? Hoe is het vervoer geregeld? Hoe lang van te voren moet je reserveren? Wanneer het definitieve aantal deelnemers door te geven? En: welke hotels kunnen de overnachtingen verzorgen? Met plezier leggen wij verschillende opties voor en gaan we mee op locatie bezoek.

Locatie in het centrum of erbuiten?
Hoe is de bereikbaarheid?
Zijn er ook subzalen nodig?
Catering in de zaal of erbuiten?
Welke hotels zijn beschikbaar?
Welke apparatuur is er nodig?

Kosten besparen

Hoe kan dat? Doordat wij onze boekingen bundelen kunnen wij bij de locaties scherpe tarieven bedingen. Vaak scherper dan wanneer je de boekingen zelf regelt. Best kans zelfs, dat je via ons goedkoper uit bent. Een arrangement kan bijvoorbeeld goedkoper zijn dan alles los boeken. Of wellicht is het juist handiger de catering door een derde partij te laten verzorgen. Met een groot aantal deelnemers is het soms mogelijk een aanzienlijke korting te bedingen. Wij kennen de markt en de klappen van de zweep.

Hotel Booking Tool

De één wil in de buurt van de congreslocatie overnachten, de ander in het centrum, een derde wil juist rust aan de rand van de stad. En ieder hotel heeft zijn eigen prijskaartje. Iedere deelnemer kan via onze tool zelf een keuze maken op basis van locatie en budget. Daarvoor hebben wij speciale software ontwikkeld. Na reservering ontvangt de deelnemer direct een bevestiging per email. Wij voorzien de organisatoren uiteraard van informatie: wat is de tussenstand? Hoeveel kamers zijn gereserveerd en welke hotels zijn gekozen?

De Nieuwste Hotels en Unieke Vergaderlocaties

Schrijf je in en wij houden je maandelijks op de hoogte en zorgen voor de nodige inspiratie

Stuur mij maandelijkse inspiratie