Wij zien het als onze missie om zoveel mogelijk werk uit handen te nemen bij het zoeken en boeken van hotels, vergaderlocaties en congresfaciliteiten. We streven er naar alle hotels en locaties van binnen en buiten te kennen zodat we uit eigen ervaring de perfecte locatie kunnen vinden. Met onze betrokkenheid en enthousiasme gaan we voor iedere aanvraag net even verder. Door onze ervaring denken we aan details die je in alle drukte misschien over het hoofd zou zien. Dat scheelt een hoop tijd en… onze service is kosteloos!

NEEM CONTACT MET ONS OP

Laat de perfecte locatie snel en kosteloos voor je vinden.

Dit is waar wij voor staan

Wij begrijpen dat je niet zomaar iets uitbesteedt. Daarom hebben we een team van professionals met een passie voor de branche én kennis van zaken.

Contact

Vakkennis & Ervaring

Wij kennen de hotels van binnen en buiten en weten hoe de branche werkt.

Enthousiast & Betrokken

Met ons enthousiasme en betrokkenheid denken wij mee en vooruit.

Oog Voor Details

Wij denken aan details die je in de drukte wellicht over het hoofd ziet.

Altijd Kosteloos

Doordat we commissie krijgen van de locaties is onze service gratis.

Meet The Team

Renée de Winter
Renée de WinterDirectrice
Aan ervaring geen gebrek! Na de Bilderberg Groep en Hilton International heeft Renée 18 jaar haar eigen bedrijf Efficient Hotel Partner gehad. Sinds april 2015 kan ze al haar positieve energie en nieuwe ideeën kwijt in HMC. Ze combineert haar bedrijf met een druk gezin, maar waait regelmatig uit op het strand in Zeeland.
Lynn Sijbers
Lynn SijbersMeeting & Events
Lynn ondersteunt HMC Reservations met de (internationale) congresaanvragen. Na het afronden van Hotel Management School Maastricht is ze naar Amsterdam verhuist en heeft ze daar een aantal jaar gewoond en gewerkt bij Pulitzer Amsterdam en Design Post Amsterdam. Lynn houdt van interieur, design en bijzondere nieuwe hotel bars en restaurants ontdekken.

De Nieuwste Hotels en Unieke Vergaderlocaties

Schrijf je in en wij houden je op de hoogte en zorgen voor de nodige inspiratie

Stuur mij inspiratie