Wij zien het als onze missie om zoveel mogelijk werk uit handen te nemen bij het zoeken en boeken van hotels, vergaderlocaties en congresfaciliteiten. We streven er naar alle hotels en locaties van binnen en buiten te kennen zodat we uit eigen ervaring de perfecte locatie kunnen vinden. Met onze betrokkenheid en enthousiasme gaan we voor iedere aanvraag net even verder. Door onze ervaring denken we aan details die je in alle drukte misschien over het hoofd zou zien. Dat scheelt een hoop tijd en… onze service is kosteloos!

NEEM CONTACT MET ONS OP

Laat de perfecte locatie snel en kosteloos voor je vinden.

Dit is waar wij voor staan

Wij begrijpen dat je niet zomaar iets uitbesteedt. Daarom hebben we een team van professionals met een passie voor de branche én kennis van zaken.

Contact

Vakkennis & Ervaring

Wij kennen de hotels van binnen en buiten en weten hoe de branche werkt.

Enthousiast & Betrokken

Met ons enthousiasme en betrokkenheid denken wij mee en vooruit.

Oog Voor Details

Wij denken aan details die je in de drukte wellicht over het hoofd ziet.

Altijd Kosteloos

Doordat we commissie krijgen van de locaties is onze service gratis.

Meet The Team

Renée de Winter
Renée de WinterDirectrice
Aan ervaring geen gebrek! Na de Bilderberg Groep en Hilton International heeft Renée 18 jaar haar eigen bedrijf Efficient Hotel Partner gehad. Sinds april 2015 kan ze al haar positieve energie en nieuwe ideeën kwijt in HMC. Ze combineert haar bedrijf met een druk gezin, maar waait regelmatig uit op het strand in Zeeland.
Lynn Sijbers
Lynn SijbersAccount Manager Meeting & Events
Met haar ondernemende en positieve instelling is geen uitdaging haar te gek. Na veel te hebben geleerd in het buitenland bij IHG en lokaal bij Pulitzer Amsterdam, gaat zij vol enthousiasme op zoek naar de perfecte locaties. Naast reizen en cultuur werkt ze in haar vrije tijd ook graag aan haar sieradenlijn.
Michelle Berenst
Michelle BerenstAccount Manager Meeting & Events
Met haar ervaringen bij het Waldorf Astoria New York en het Waldorf Astoria Amsterdam is zij de juiste persoon om het perfecte evenement te creëren, of het dan een vergaderlocatie voor twee is of een congres voor duizend gasten. Met haar kennis van operations, weet zij precies hoe belangrijk het oog voor detail is. In haar vrije tijd vind je haar terug in de keuken of is ze nieuwe steden aan het ontdekken.
Famke Brokking
Famke BrokkingTrainee Meeting & Events
Bij HMC Reservations ondersteunt Famke het gehele team met verschillende lopende projecten. Famke heeft gestudeerd aan Stenden Hotel Management School en heeft event management ervaring opgedaan in Zuid-Afrika en Thailand. Vanaf haar vijftiende werkt ze al in de horeca en is nu enthousiast begonnen aan haar nieuwe uitdaging bij HMC Reservations.

De Nieuwste Hotels en Unieke Vergaderlocaties

Schrijf je in en wij houden je op de hoogte en zorgen voor de nodige inspiratie

Stuur mij inspiratie