Locatie afgestemd op jullie wensen

Kies je voor de rust van het bos, de weidsheid van het strand, of voor de bruisende dynamiek van de stad? Hoe zijn de locaties bereikbaar en waar komen de deelnemers vandaan? Moeite om zicht te krijgen op de verschillende mogelijkheden en de prijskaartjes die daaraan hangen? Geen zin om je hiermee bezig te houden of gewoon geen tijd om op zoek te gaan naar de perfecte locatie? Wij doen dat graag! Zodat de faciliteiten voor jullie bijeenkomst tiptop in orde zijn.

DIRECT EEN OFFERTE AANVRAGEN
Bereikbaarheid & Parkeren
De juiste sfeer en setting
Gastvrije service en goed eten
De juiste audiovisuele middelen

Details die het leven prettig maken

Wij denken aan de details die voor een geslaagde meeting de doorslag kunnen geven. Met een kleine groep vergaderen in een te grote ruimte genereert niet de juiste flow. En de positieve energie van een mooie omgeving kan teniet worden gedaan als daarin koude kroketten worden geserveerd… Wij kennen de locaties, de faciliteiten en de mensen die de zaak runnen.

Alle locaties zijn boekbaar bij ons. Van keten tot vergaderboerderij.

Eén offerte met drie mogelijke locaties

Binnen 48 uur sturen we één offerte met daarin drie locaties. In de offerte staat alleen de echt belangrijke informatie per locatie zodat je appels met appels kunt vergelijken. Wel zo gemakkelijk. Als de perfecte locatie nog niet in het voorstel zit, zoeken wij uiteraard verder. Zit de locatie er wel bij, dan maken we een bevestiging op. De locatie ontvangt ook een bevestiging, zodat ze op de hoogte zijn van alle wensen.

Locatie gevonden? We doen meer.

De perfecte locatie gevonden? Voor de aankomstdatum hebben we contact over de openstaande punten en details. Wij herinneren je aan eventuele deadlines en beantwoorden de vragen van de locatie. Uiteraard is direct contact met de locatie geen probleem. Ook helpen we graag met het zoeken en boeken van restaurants, taxi vervoer, bussen en eventuele activiteiten.

De Nieuwste Hotels en Unieke Vergaderlocaties

Schrijf je in en wij houden je maandelijks op de hoogte en zorgen voor de nodige inspiratie

Stuur mij maandelijkse inspiratie