Onze service is kosteloos.
Wat is het addertje onder het gras?

Deze vraag krijgen we vaak en dat is begrijpelijk. HMC Reservations zoekt, vindt en regelt hotels en vergaderlocaties voor de zakelijke markt. Deze service is altijd kosteloos doordat wij van de locaties een commissie ontvangen. Omdat wij in groten getale boeken, kunnen wij gunstige kortingsafspraken maken. Dat is terug te zien in de prijs die je betaalt: bij ons betaal je nooit meer dan wanneer je de locatie zelf zou boeken. En meer service doordat je onze services kan bundelen. Win win!

VRAAG DIRECT EEN OFFERTE AAN

Hotel Booking Tool voor Congressen en Evenementen

MEER OVER DE TOOL

In 5 Stappen de Perfecte Locatie

1. AANVRAAG

Met een paar vragen inventariseren we alle wensen voor jouw aanvraag, waarna we opzoek gaan naar de perfecte locatie. We zoeken de locaties met beschikbaarheid en onderhandelen de prijzen en voorwaarden.

2. OFFERTE

Binnen 48 uur sturen we één offerte met 3 locaties. In de offerte staat alleen de echt belangrijke informatie zodat je appels met appels vergelijkt. Voor individuele kameraanvragen sturen we binnen 2 uur een voorstel.

3. BEVESTIGING

Als de perfecte locatie nog niet in het voorstel zit zoeken wij uiteraard verder. Zit de locatie er wel bij, dan maken we een bevestiging op. De locatie ontvangt ook een bevestiging, zodat ze op de hoogte zijn van alle wensen.

4. DE DETAILS

Voor de aankomstdatum hebben we contact over de openstaande punten en details. Wij herinneren je aan eventuele deadlines en beantwoorden de vragen van de locatie. Uiteraard is direct contact met de locatie geen probleem.

5. FACTURATIE

Achteraf informeren we of alles naar wens verlopen is. De locatie stuurt ons de factuur, deze controleren we en je ontvangt van ons één duidelijke factuur. Als je vaker bij ons boekt kunnen we de boekingen bundelen en één verzamelfactuur maken.