Bij de organisatie van een congres komt heel veel kijken. Gelukkig kunt u een deel daarvan in vertrouwde handen geven. Bijvoorbeeld het regelen van de hotels indien de deelnemers blijven overnachten. Dat scheelt een hoop tijd die u in de aanloop naar het congres goed kunt gebruiken. En: onze inzet kost u niets!

De Hotel Booking Tool van HMC Reservations is speciaal ontwikkeld voor het onderbrengen van gasten in hotels tijdens een congres. De één wil in de buurt van de congreslocatie overnachten, de ander in het centrum, een derde wil juist rust aan de rand van de stad. En ieder hotel heeft zijn eigen prijskaartje. Iedere deelnemer kan via onze tool zelf een keuze maken op basis van locatie en budget.

  • Gegarandeerd genoeg kamers voor alle deelnemers
  • Kamers beschikbaar tot twee dagen voor aankomst
  • Wij onderhouden al het contact met de hotels en deelnemers
  • Flexibele voorwaarden en onderhandelde kamertarieven
  • Unieke online boekingstool met jullie eigen logo
  • Geen kosten voor kamers die niet geboekt zijn
  • Wij managen alle deadlines
  • Extra service voor congres bezoekers

Wij vinden de perfecte hotels en onderhandelen de beste voorwaarden en prijzen. Per congres maken we een unieke website voor uw congres. Deelnemers kunnen eenvoudigweg naar deze website gaan en een hotel kiezen op basis van persoonlijke wensen en budget. Na het maken van de reservering ontvangt de deelnemer direct een bevestiging per email. En ook u als organisator voorzien wij graag van informatie: wat is de tussenstand? Hoeveel kamers zijn gereserveerd en welke hotels zijn gekozen? Zo houdt u zonder stress volledig zicht op de organisatie.

Op Maat Gemaakt.

Voor ieder congres maken we een eigen website met het logo van het congres en een unieke link. Deze link kunt u op de congreswebsite en uitnodigingen plaatsen.

Vanaf 15 Kamers.

Wij maken de tool al vanaf 15 kamers. De website is handig voor alle congressen, evenementen en bijeenkomsten waarvoor de deelnemers zelf hun kamers boeken.

Onze Service En Tool Zijn Kosteloos

Onze service is altijd kosteloos doordat wij van de locaties een commissie ontvangen. Omdat wij in groten getale boeken, kunnen wij gunstige afspraken maken.