Wat zijn de beste buiten de deur werkplekken in Amsterdam? Waar vind je voldoende stopcontacten, zijn licht en akoestiek perfect, is de prijs-kwaliteit verhouding van de koffie en broodjes optimaal en is de WiFi razendsnel? Wij hebben onze favorieten in Amsterdam voor je op een rijtje gezet. Want een dag(deel) in een andere omgeving werken heeft veel voordelen!

TSH Collab (The Student Hotel)

In The Student Hotel zelf kun je heerlijk werken voor een paar uurtjes onder het genot van een ontbijtje, lunch of iets anders van de originele kaart. Bij TSH Collab kun je een werkruimte huren voor een langere tijd, maar al vanaf 1 maand. Er zijn een dedicated desk, lounge ruimte, flexibele werkruimte, een zwembad met olympische afmetingen, VanMoof fietsen, evenementen in het auditorium met 150 zitplaatsen, een wereldklasse fitnessruimte, een restaurant, coldpress juices, wasservice en een volle sociale agenda.

Postillion Convention Centre Amsterdam

In de voormalige Kauwgomballenfabriek is een gedeelte speciaal ingericht voor flexwerkers. Je betaalt hier een arrangement vanaf 1 uur tot hoelang je wilt. Het arrangement is inclusief werkplek, WiFi, parkeren en heerlijke hapjes en drankjes. Alles perfect geregeld voor een productieve dag.

De Ysbreeker Amsterdam

De Ysbreeker is zo geliefd dat het er vaak erg druk is. Wie echter goed voor de lunch komt en een plekje achterin bij de klimop wand weet te bemachtigen is zeker van een goede dag. Hier begrijpen ze wat je nodig hebt als je aan het werk bent (zeer goede koffie, potten thee, snelle WiFi en niet te veel lastig gevallen worden). Als het lekker weer is lunch je uiteraard op het terras.

CT Coffee & Coconuts

Het prachtige hoge pand dat vroeger een bioscoop was, is nu zeer geliefd door iedereen die in een relaxte omgeving wil werken. Je ziet hier veel mensen met een laptop zitten, uiteraard met een stukje eigengemaakte taart, vers sapje of biologische lunch. Bestel tegen 16.00 uur een kokosnoot met kokosmelk en je waant je even in Thailand. Heerlijk, zo tijdens het werk.

Werkplaats in Volkshotel

Ben je op zoek naar een inspirerende omgeving? Dan ben je bij Werkplaats aan het juiste adres! Je zit hier tussen de kunstenaars, jonge ondernemers en andere creatieve types. De speciaal ingerichte flexwerkplekken bieden ruimte, veel stopcontacten en fijn WiFi. Een creatieve locatie in deze lijst met buiten de deur werkplekken in Amsterdam!

Bibliotheek Amsterdam

De grootste bibliotheek van Nederland heeft bovenin heerlijke werkplekken met een geweldig uitzicht over Amsterdam. Voor wie een dag rust en concentratie nodig heeft is er eigenlijk geen betere plek te vinden. Loop bij La Place naar binnen voor een drankje of lunch of maak gebruik van vele boeken met kennis en inspiratie.

Wilde Westen

De naam doet wellicht niet vermoeden dat je hier een dag rustig kunt werken, maar het tegendeel is waar! Het restaurant zit in het oude GAK gebouw waar zich tegenwoordig veel jonge en creative ondernemers gevestigd hebben. Een inspirerende omgeving waar je eet en drinkt voor schappelijke prijzen.

Zoku Amsterdam

In De Social Spaces van Zoku kun je perfect werken, anderen ontmoeten of een maaltijd eten. De grote open ruimte biedt een bar, woonkamer, werkplekken, een kas én groene dakterrassen. Wat wil je nog meer? WiFi is hier razendsnel en er is altijd gezellige bedrijvigheid.

Anne & Max

Hier ga je het liefst heen als je de hele dag aan de slag moet, want dan kun je op ieder moment van de dag iets anders van de kaart proberen. Ontbijt, koffie, lunch, borrel, taart.. Genoeg om de dag door te komen. In Amsterdam hebben ze momenteel 3 vestigingen die allemaal het huiskamergevoel in de stad geven.

Coffee & Juices Amsterdam

Bij Coffee & Juices zijn de lekkerste koffies en sapjes te verkrijgen. Lekker vroeg geopend (doordeweeks vanaf 7.30 uur) zodat je de dag zelfs kan beginnen met een gezond ontbijtje tijdens het werken. Ze hebben heerlijke plekken voor een groot raam met veel daglicht.