Wie is Sir Adam?

Sir Adam is te beschrijven als een gepassioneerde muziek junkie met een talent voor het maken van tunes en het creëren van harmonieuze verbindingen. Muziek is voor hem een universele taal die mensen bij elkaar brengt. Hij is gezegend met een groot hart en een nog grotere glimlach. Sir Adam lijkt op de stad Amsterdam: hij is cool, gewaagd, creatief, cultureel ontwikkeld en een tikje ondeugend, maar altijd interessant.

Waarom Amsterdam Noord?

Het luxury boutique hotel Sir Adam komt in de A’DAM Toren, het nieuwe epicentrum van de Amsterdamse muziek- en entertainmentindustrie. De toren staat aan het IJ, recht tegenover het Centraal Station en het centrum van Amsterdam en pal naast het EYE Film Instituut. Dit gebied is door de New York Times omschreven als de ‘kersverse Amsterdamse kunstbuurt en het nieuwe creatieve centrum van de stad’. De passie van Sir Adam voor muziek en hospitality  komen is deze buurt geheel tot uiting.

Wat heeft Sir Adam Hotel extra te bieden?

Sir Adam biedt een complete lifestyle-experience met een state of the art gym en store met een speciaal gecureerd assortiment aan lokale producten en musthaves voor de echte muziekjunkies. Op het dakterras bevinden zich Sir Adam’s  Studios die met The BeerGarden samengevoegd kunnen worden tot één grote ‘party place’. Gasten kunnen 24/7 terecht bij Sir Adam’s favoriete restaurant, The Butcher Social Club en uiteraard overal genieten van het fantastische uitzicht dat Sir Adam te bieden heeft over het IJ.

Wie is de designer die Sir Adam heeft geholpen met het inrichten van zijn Urban Mansion?

Sir Adam heeft ICRAVE in New York ontdekt en vond dit de uitgelezen partner om zijn avant-gardestijl te vertalen naar een ultieme ervaring voor gasten. Samen hebben zij een eclectisch luxury boutique gecreëerd voor lifestylereizigers, Amsterdammers en mensen uit de buurt, in een met zorg ingerichte omgeving vol kunst en muziek.

Welke elementen heeft ICRAVE toegevoegd om het eclectische boutique hotel Sir Adam te realiseren?

ICRAVE heeft ervoor gekozen om de ruwe betonpilaren en het plafond onaangetast te laten. Hierdoor komt de originele staat van de monumentale toren optimaal tot zijn recht. Het gehele design is gebaseerd op de creatieve & muzikale omgeving waarin Sir Adam zich bevindt. Vanaf de opening in 2016 zal het ubran luxury boutique hotel Sir Adam met trots deel uitmaken van Design Hotels TM Made by Orginals.