Volledige naam: Sandra van den Hurk
Werkzaam bij: Claus Park Collection
Functie: Sales Manager Events
Levensmotto: The time is always now

De Claus Park Collection is een bijzonder geheel, waar bestaan jullie uit?

Claus Park Collection bestaat uit drie evenementenlocaties in het Haarlemmermeerse Bos bij Hoofddorp. De combinatie van een 4* Courtyard by Marriott Amsterdam Airport hotel, Claus en Papa’s Beach House bieden vele mogelijkheden voor (meerdaagse) zakelijke events, meetings, diners en trainingen. Er zijn vijf restaurants op locatie, waaronder het Braziliaanse BARRACA Rodizio Grill & Bar, The Brasserie en Papa’s Beach House.

Claus beschikt over meerdere authentieke en eigentijdse zalen en diverse leisure mogelijkheden, waaronder 20 bowlingbanen, een casino en drie escape rooms. Het Courtyard by Marriott Amsterdam Airport hotel heeft 148 vernieuwde hotelkamers en vijf moderne vergaderzalen. Papa’s Beach House heeft een restaurant, een zaal voor meetings en events en een terras met aangrenzend strand en prachtig uitzicht over het meer.

Wat is uniek aan een locatie bij Schiphol in vergelijking met het centrum van Amsterdam?

De groene en weidse setting van onze locaties brengt direct rust en overzicht in ons toch al hectische bestaan. De mogelijkheid om een buitenactiviteit in het aangrenzende park te doen ter ondersteuning van zakelijke meetings of brainstormsessies heeft al menig opdrachtgever geïnspireerd. En dat op nog geen 15 minuten gelegen van onze hoofdstad. Bovendien weet je dat bij een meerdaags evenement je gasten de volgende ochtend komen opdagen. In Amsterdam is dat nog maar net de vraag…

Hebben jullie plannen of leuke ideeën voor de kerstmaand?

We hebben een erg leuk winter food festival concept ontwikkeld voor bedrijven. Een warm samenkomen met collega’s en/of relaties. Winterse gerechten geserveerd uit houten cabins en onze foodtruck, winterse ambiance en muziek, en een gave curlingbaan. Dit concept kan zowel in Claus als Papa’s Beach House georganiseerd worden.

Jullie bieden diverse mogelijkheden voor diners. Vertel!

Barraca staat garant voor een bijzondere foodbeleving met familie, vrienden of zakenrelaties. Verschillende passadores lopen continu rond met grote spiesen en snijden op verzoek een mooi stuk vlees aan tafel af. Op de fresh market table staat een uitgebreid aanbod aan heerlijke voor- en bijgerechten.

Papa’s Beach House, met uitzicht over het meer, is geïnspireerd op de liefde van schrijver Ernest Hemingway voor avontuur, gezelligheid en sterke verhalen. Papa’s is zowel in de zomer als winter de ideale locatie om even te ontsnappen aan de drukte. Het eten is puur, van mooi vlees tot heerlijke vis met aandacht bereid. Geniet hier bijvoorbeeld van een authentieke Winter BBQ.

Wat is jouw goede voornemen voor het komende jaar?

Aandacht geven aan de mensen om mij heen, daar echt tijd voor maken. Door je aandacht naar de ander te verplaatsen, en je minder op jezelf te richten, kun je de kwaliteit van al je relaties verhogen. Bijna iedereen komt oprechte aandacht tekort. De energie en interactie die daardoor vrij komt wil ik gebruiken om op persoonlijk en zakelijk gebied gezamenlijke doelen te bereiken.