Volledige naam: Rogier Dezentjé
Werkzaam bij: Mooirivier Hotel & Congres
Functie: Director of Sales
Levensmotto: Geniet!

Nog niet iedereen kent Mooirivier, vertel!

Mooirivier ligt net buiten Zwolle, direct aan de rivier de Vecht. We zijn geen doorsnee vergaderlocatie: Verschillende rietgedekte gebouwen met een modern interieur dat je het best kunt omschrijven als ingetogen luxe. Het hotel biedt 90 comfortabele hotelkamers, 12 moderne vergaderruimtes met aparte foyers en speciale mogelijkheden voor unieke teambuildingsactiviteiten. We zijn groot genoeg voor een meerdaagse meeting en besloten genoeg voor een kleinere training. Een exclusieve vergaderlocatie op één van de mooiste plekjes van Nederland. Zoek je een centrale plek om te vergaderen met een goede bereikbaarheid en zonder fileproblemen? Dan ben je bij ons aan het juiste adres.

Wat zijn de mogelijkheden voor meetings in combinatie met een teamactiviteit bij Mooirivier?

Mooirivier is gelegen in het prachtige Vechtdal en heeft ongeveer 6 hectare privéterrein. Dit vormt de basis voor tal van mogelijkheden voor activiteiten en evenementen. Dit gaat van activiteiten met een specifiek doel, zoals teambuilding, tot aan activiteiten met een hoge funfactor. Voor iedereen is er een actieve, leerzame of ontspannende activiteit. Daarnaast is een combinatie van de verschillende activiteiten of een op maat gemaakt programma ook geen probleem. Drakenbootrace varen is wel een van onze meest populaire activiteiten. De combinatie van de samenwerking in de boot en de fanatieke strijd met de andere collega’s maakt dit een unieke ervaring.

Zijn er uitdagingen en plannen met het hotel waar we naar uit kunnen kijken?

Uitdagingen en plannen zijn er altijd. Onlangs hebben we zelfs nog vernieuwingen doorgevoerd. Afgelopen februari is Het Hof gebouwd; een hele bijzondere zaal met veel ramen en een loft-achtige look. De oorspronkelijke spanten zijn duidelijk in het zicht, wat een ruimtelijk gevoel creëert. Het Hof heeft een uitloop naar een binnentuin, de ideale plek om je bijeenkomst af te sluiten met een aangeklede borrel of barbecue. Afgelopen winter zijn er nog nieuwe kamertypes bijgebouwd, namelijk Deluxe Loft kamers en een Loft suite met eigen Finse sauna, een ruim ligbad en een ruime regendouche. Allemaal ingericht met mooi design en gecombineerd met wat vintage details voor een bijzondere stijl en sfeer.

Hoe kan je het beste genieten van de prachtige omgeving waarin jullie gelegen zijn?

Onze Flow Bar & Terras heeft een prachtig terras met een uitkijk over het Vechtdal. Wat is er nou fijner om in de zomer op ons comfortabele lounge terras te ontspannen met een goed glas wijn en een bitterbal met Zwolse mosterd. Wil je een frisse neus halen in het najaar of de winter maak dan een wandeling door het Vilsterse bos.

Van alle hotels die er maar bestaan, wat is jouw lievelingshotel?

Ik heb in best wat mooie en minder mooie hotels geslapen en het verschilt natuurlijk met welk doel je in een hotel verblijft. Recent heb ik nog met mijn vriendin (zonder onze 2 dochters) een heerlijk weekend Amsterdam gedaan. Wij sliepen in The Dylan in een prachtige suite met uitzicht op de Herengracht. De sfeer en service in het hotel was heel prettig; niet te formeel, maar wel correct. Op de zaterdagavond hebben wij ons laten verwennen in Restaurant Vinkeles met zeer persoonlijke bediening die je helemaal in de watten legt.