Volledige naam: Lennart Maas
Werkzaam bij: Park Plaza Victoria Amsterdam
Functie: Hotel Manager
Levensmotto: Zorg dat je iets moois haalt uit elke dag

Jullie zijn bezig met een verbouwing, hoe staat het hiermee en wat is het nieuwe concept?

De verbouwing is nog volop in gang, maar we verwachten hier dit jaar klaar mee te zijn. Doordat het type reiziger de laatste jaren is veranderd, is het nodig om mee te veranderen. We moeten het uiterlijk en het gevoel van het hotel moderniseren en luxueuzer maken, waardoor Park Plaza Victoria Amsterdam aantrekkelijker wordt voor zowel de hotelgasten als lokale bezoekers.

Hoe hebben jullie het Park Plaza gevoel en concept naar voren kunnen brengen in het monumentale pand?

We hebben gekeken naar wat nodig was om te veranderen en we wilden het hotel qua interieur graag een moderne en luxueuze look geven, net zoals de andere Park Plaza hotels. Het pand is inderdaad monumentaal van de buitenkant, waardoor het niet mogelijk is om hier iets aan aan te passen.

Stel je wil een evenement organiseren; hoe kan je dit het beste doen als je hiervoor het Park Plaza Victoria in combinatie met het art’otel wil inzetten?

Leuke vraag! We zijn nu aan het kijken hoe de hotels elkaar kunnen versterken. Men kan vergaderen en overnachten in het Park Plaza Victoria Amsterdam en bijvoorbeeld dineren in het 5&33 restaurant om vervolgens een kijkje te nemen bij een van de exposities in 5&33 Gallery. Het is nu al mogelijk om vanuit de vergaderzalen in Park Plaza Victoria Amsterdam de 5&33 Gallery te bereiken.

Waarmee overtuig je gasten om te kiezen voor het Park Plaza Victoria?

We hebben aan A-locatie, recht tegenover het Amsterdam Centraal Station. Dit is erg fijn voor gasten, want ze stappen zo de trein uit en kunnen direct terecht bij ons. Daarnaast staan we natuurlijk voor gastvrijheid en willen we onze gasten de beste ervaring meegeven die ze tot nu toe hebben meegemaakt. Verder hebben we een fantastische hotelbar waar de hotelgasten kunnen ontspannen met uitzicht op Amsterdam Centraal Station.

Het nieuwe jaar is alweer drie weken oud, wat is jouw nieuwe voornemen?

Mijn persoonlijk voornemen voor dit jaar is om Park Plaza Victoria Amsterdam naar een nóg hoger niveau te brengen, samen met een team van 100 enthousiaste collega’s. Aan het einde van dit jaar zal ik met veel trots terugkijken op een geweldig nieuw hotel, wat er zowel van buiten áls van binnen prachtig uit ziet.