Dit keer geen hotel in the picture maar een klein kijkje achter de schermen bij ons. Want we zijn weer terug van vakantie en zitten vol inspiratie! Helemaal klaar om op zoek te gaan naar die leuke hotelletjes aan het strand, unieke vergaderlocaties voor de aankomende heisessie en complexe aanvragen voor grote congressen.

Renée de Winter: De zomervakantie is alweer zo goed als voorbij en het was heerlijk ondanks alle regen. Ze zeggen dat er nog wat zon gaat komen, een heerlijke nazomer zou welkom zijn. Ik heb deze zomer genoten van de Zeeuwse kust en van vele vrienden die ons daar zijn komen opzoeken. Drie weken heb ik genoten van de heerlijke Zeeuwse delicatessen en het aller belangrijkste mijn gezin. Inmiddels is mijn dochter al 19 en de twee jongens alweer 16 jaar.

IMG_0764Veel varen, zeilen, zwemmen en ook wakeboarden (dit laatste met name door de jongens) en ik heb mijn nieuwe racefiets goed kunnen uitproberen (altijd wind tegen op de dijken van Zeeland!!). Kortom: Vol inspiratie en helemaal relaxed.

 

Goed zomernieuws

Henrike is in juni geslaagd voor de Hogere Hotelschool en komt ons team versterken. Nu niet meer als stagiaire, maar als vaste kracht! Ze heeft in juli het behalen van haar diploma gevierd met een vakantie naar Kroatië en zit nu boordevol ideeën.

Ze gaat het onderzoek dat ze voor de hotelschool en HMC gedaan heeft naar de hotelsterrenclassificatie ook daadwerkelijk uitvoeren binnen HMC Reservations. Dus let op, vanaf januari 2017 zullen onze offertes nog leuker zijn en kun je niet alleen de sterren van de locatie terugvinden maar ook onze beoordeling (gebaseerd op gastervaringen en onze eigen ervaring). Nu wil Henrike nog een leuk huisje vinden in Amsterdam..

Telissa is ook geslaagd maar dan voor haar tweede HBO studie. Na haar diploma aan de Hogere Hotelschool, heeft ze nu ook een opleiding Eventmanagement afgerond. Ze heeft hier zelfs een 10 voor behaald, dus ook bij haar is alles in goede handen. Telissa heeft afgelopen zomer haar droomhuis betrokken en geniet nu van Zeeburg.

Nicky heeft ook goed nieuws, haar partner Jeroen is zijn eigen sportschool (CrossFit) begonnen ook op Zeeburg en daardoor sport Nicky nu zelf ook vaak. Zij heeft haar vakantie nog te goed maar die staat in de planning: Zuid Spanje met onder andere Ronda, Sevilla en Granada.