• Volledige naam: Lotje MelchingLotje Melching Radisson Blu Palace
    • Werkzaam bij: Radisson Blu Palace Hotel, Noordwijk aan Zee
    • Functie: Sales Manager
    • Levensmotto: “Je leeft maaar één keer!”

Wat is er zo bijzonder aan het Radisson Blu Palace Hotel?

Het Radisson Blu Palace Hotel klopt, in al haar facetten, de 120 ruime kamers 13 multifunctionele zalen en de stijl spreken zowel de zakelijke als de leisure gast enorm aan! Het blijft leuk om te zien hoe op vrijdag de gasten in pak het hotel verlaten en de vrijetijds gasten in korte broek op slippers binnenkomen voor een weekendje weg.

Maar écht bijzonder, dat zijn de mensen die er werken die maken het verschil. Ik ben zelf inmiddels ruim 5 jaar werkzaam bij het hotel en vele collega’s met mij. Dat is vrij uniek in deze branche en zegt iets over de zeer prettige werkomgeving en leiderschap! De General Manager André Aaij is een échte people manager die gelooft in empowerment.

André is ontzettend innovatief, zit vol met ideeën en betrekt iedereen bij de uitvoer hiervan. De afgelopen jaren hebben we onder zijn leiding veel gave dingen gedaan en bereikt. Van de Keeping Up Award, de Gouden Green als eerste hotel in Noordwijk, tot het aansluiten bij Carlson Rezidor.

Wat zijn de mogelijkheden voor een bijeenkomst in combinatie met een activiteit?

Wat niet? Alles met het strand en zee! Van brandingraften, powerkiten, zeskamp tot teambuildingactiviteiten. Maar ook een culturele middag in Leiden of Den Haag is een optie, aangezien deze historische steden dichtbij Noordwijk liggen.

Als je Noordwijk vergelijkt met populaire steden als Amsterdam, wat maakt Noordwijk dan uniek?

Noordwijk is ‘the beach of Amsterdam’ dé plek waar business & leisure samenkomen waar (internationale) congresgasten na een intensieve dag kunnen ontspannen op het schone en natuurlijke zandstrand. Waar je met kleine en grote groepen het hele jaar heerlijk kunt eten op het strand in één van de permanente beach clubs. Daarnaast biedt Noordwijk een uitstekende prijs/kwaliteit verhouding tegenover de grote steden en is het maar 20 minuten vanaf Schiphol! Gasten zijn sneller in Noordwijk dan in hartje Amsterdam.

Maak de volgende zin af: ‘Het Radisson Blu Palace Hotel is in 2020..’

Het hotel dat het meest onderscheidend is binnen haar segment aan de Nederlandse kust!

In mijn geheugen gegrift staat het moment in het Radisson Blu Palace Hotel toen…

We in 2012 als eerste Noordwijks hotel de Dutch Hotel Award wonnen!

Palace hotel Zaal _MTW1237 Jan de Raad foto 6