Iedere week in een hotel verblijven, veel mensen reizen veel voor het werk en slapen een aantal dagen per week in een hotel. De service in een hotel is natuurlijk van belang, maar er zijn hotels die net even de extra moeite nemen om een glimlach op het gezicht van de gast te toveren. Want zeg nou zelf, het zijn toch de kleine dingen die ervoor zorgen dat je terugkomt bij een locatie?

Wij zien en horen nog wel eens bijzondere en leuke acties van hotels, deze delen we natuurlijk graag! De vier leukste kleine dingen van de laatste tijd;

 1. Het meenemen van de doucheproducten in de kamer:
  Iedereen die in een hotel verblijft heeft zich hier wel is schuldig aan gemaakt. Een lijstje om te checken of je niet iets vergeet in de kamers is dan top, hoe leuk is het als hierop staat om de doucheproducten niet te vergeten!?
 2. Dit is misschien wel onze favoriet:
  Het verhaaltje voor het slapengaan. In vorm van een ouderwetse telefoon in de hotelkamer waarmee de gasten kunnen bellen voor een live verhaal voor het slapen gaan. Niet alleen leuk maar als je verlegen zit om een praatje, ook nog eens heel gezellig.
 3. Hygiëne is één van de belangrijkste dingen wanneer je in een hotel verblijft:
  Bij het kwijtraken van een schoen onder het bed, zal je maar een note met de volgende tekst vinden. ‘’Yes, we clean under here too’’ Zeker weten een glimlach waard.
 4. De handigste van het stel:
  De spiegel die niet beslaat. Absoluut een musthave voor de dames onder ons. Heerlijk douchen en dan direct verder kunnen met je make-up. De spiegel in de badkamer van steeds meer hotels heeft een ingebouwde verwarming waardoor deze niet beslaat.