• RobertVolkerJullie namen: Volker Broszius en Robert Beugeling
  • Werkzaam bij: GetReal Events (o.a. De Bazel Amsterdam)
  • Functie: Beiden directeur
  • Levensmotto Volker: “Be brave, take risks, nothing can substitute experience”
  • Levensmotto Robert: “Positivisme en scherpte zijn absoluut containerbegrippen, maar maken altijd het verschil”

Waarom kiezen voor de Bazel?

De Bazel biedt een unieke combinatie van een aantal verschillende sferen. Van de klassieke vergaderruimtes uit de jaren ’20 en de modern aandoende centrale hal tot de Art Deco bankkluis: voor ieder evenement is er in de Bazel wel een bijpassende sfeer te vinden. Het aardige is dat het pand midden in de bruisende grachtengordel ligt, maar tegelijkertijd een oase van rust is. Wij gaan voor een positieve totaalervaring waarbij de locatie, oprecht persoonlijke aandacht en dagverse catering perfect op elkaar afgestemd worden.

Jullie hebben verschillende zalen en ze ademen allemaal geschiedenis.. wat is jullie favoriete zaal?

Onze favoriete zaal is een 18e eeuwse stijlkamer, die destijds is meegenomen uit het voormalige hoofdkantoor van de Nederlandsche Handel-Maatschappij aan de Herengracht 466. Het verhaal gaat dat dit is gebeurd omdat er 1 opstandige directeur de Bazel veel te modern vond en daarom absoluut deze klassieke zaal in het moderne pand wilde hebben. Tot op de dag van vandaag mogen wij deze meneer zeer dankbaar hiervoor zijn, want wij hebben er een fantastische vergaderzaal aan overgehouden!

De Bazel is niet de enige locaties waar jullie bijeenkomsten en evenementen organiseren, kun je iets vertellen over jullie andere locaties?

Wij bieden een ‘one stop shop’ voor vooral zakelijke evenementen in Amsterdam, waarbij we de klant alle vervelende en tijdrovende klussen uit handen nemen. We fungeren daarbij als 1 loket voor de locatie, de catering en de techniek, maar ook voor hotelkamers. Voor wat betreft het laatste hebben wij een exclusieve samenwerking met HMC Reservations. Door onze lokale marktexpertise kunnen we onze klanten ook adviseren op het gebied van side events / avondprogramma’s. Dit concept bieden wij aan voor een 10 tal locaties in Amsterdam, waar we in verschillende sferen groepen tot 2000 gasten kunnen ontvangen.

Wat is het meest bijzondere evenement dat jullie ooit hebben mogen organiseren?

Wij hebben het staatsbezoek van Turkije in 2012 bij ons morgen organiseren, waarbij naast de premier van Turkije, koning Willem-Alexander en koningin Maxima ook een grote delegatie van CEO’s uit het bedrijfsleven van beide landen aanwezig waren.

De Bazel AmsterdamDe Bazel Amsterdam diner De Bazel Amsterdam borrelDe Bazel Amsterdam GetReal