• Paul Keuls Apollo HotelsVolledige naam: Paul Keuls
  • Werkzaam bij: Apollo Hotels & Resorts
  • Functie: Senior Sales Manager MICE
  • Levensmotto: “Niet geschoten, altijd mis”

Wat is jouw favoriete plek binnen de Apollo Hotels?

Met deze vraag kan ik meerdere kanten op. Apollo Hotels & Resorts heeft in totaal 13 hotels in Nederland van de kust tot op de Veluwe en van Breda tot in Groningen. Erg bijzonder en mooi is ons gloednieuwe hotel in Groningen. Zelf heb ik hier onlangs geslapen en dit is oprecht een aanrader. Ik was nog nooit in Groningen geweest maar wat een leuke en bruisende stad is dat zeg.

Wat is de meest bijzondere ervaring die je hebt meegemaakt in jouw vak?

Best moeilijk om er specifiek 1 te noemen. Wellicht was het toch mijn eerste sales reis die ik maakte naar Finland. Bijzonder koud was het met wel 1 meter sneeuw. Mensen stonden hun auto’s uit de sneeuw te graven terwijl ze eigenlijk niet zeker waren of zij hun auto daar wel geparkeerd hadden. Daarnaast voel ik mij altijd bevoorrecht om veel nieuwe mensen te ontmoeten en zaken te doen met mensen van andere nationaliteiten en culturen.

Je bent vrij recent begonnen bij Apollo Hotels, dus je hebt de hotels met een frisse blik gezien. Wat viel je op?

Apollo Hotels & Resorts heeft echt een leuk portfolio hotels en ieder hotel heeft wel zijn eigen charme. Het Crowne Plaza Den Haag leent zich perfect voor die belangrijke zakelijke meeting en ons Apollo Hotel De Beyaerd op de Veluwe is het perfecte hotel voor een teambuilding activiteiten.

Het is alweer tijd om de borrels en diners te organiseren voor Kerst en Oud & Nieuw. Bij welke Apollo Hotels moeten we hiervoor zijn? Leuke tips?

Jazeker heb ik tips. In het Crowne Plaza Den Haag zullen er echte Iglo’s komen te staan waar een kerstborrel georganiseerd kan worden met een DJ. Verder zullen Holiday Inn IJmuiden, Apollo Hotel Breda en Apollo Hotel Papendrecht leuke winterbarbecues organiseren. Buiten staan onze eigen barbecuehelden de kou te trotseren, terwijl gasten binnen genieten van een warm glas Glühwein en overheerlijke vis en vleesgerechten van de BBQ. In Apollo Hotel Papendrecht zullen we ook een lipdub organiseren, waarbij je naar huis gaat met een videoclip waarbij iedereen meezingt op een swingend kerstnummer, wat natuurlijk een leuke teamactiviteit is.

En waar gaan we naar toe voor de bekende heisessie?

Ik noemde hem zojuist al: Apollo Hotel De Beyaerd waar we maar liefst 11 vergaderzalen hebben en waar het teambuilden is uitgevonden. Met de hulp van onze specialisten van Veluwe Events kunnen we zeer uiteenlopende teambuiding activiteiten aanbieden. Zo kan je ons prachtige aangelegde 4X4 parcours op, lasergamen, gaan outdoor paintballen of lekker met een Trabant of Solex de hort op. Kortom een hotel met veel mogelijkheden in een waanzinnige omgeving.

Wat is de toekomstvisie van Apollo Hotels?

Uiteraard om verder te groeien en een nog grotere hotelketen te worden en waar de ‘true spirit of local hospitality’ terug te vinden is.

Apollo Hotels Apollo Hotel Groningen Apollo Hotels Apollo Hotel Groningen