• Nathalie Vrancken HampshireVolledige naam: Nathalie Vrancken
  • Werkzaam bij: Hampshire Hospitality
  • Functie: Sales Manager Meetings, Incentives, Conferences, Exhibitions
  • Levensmotto: “Blijf jezelf, er zijn anderen genoeg”

Wat is jouw favoriete plek binnen de Hampshire Hotels?

Club Newport 1852, vooral nu het mooie weer er aan komt. Het uitzicht op de haven en de sfeer ervan doen me altijd aan vakantie denken. Als Limburger ben ik een echte Bourgondiër, dus lekker eten en een goed glas wijn mogen niet ontbreken. Club Newport 1852, inspired by Peter Gast is het vernieuwde dine & wine restaurant van Hampshire Hotel Newport in Huizen.

Wat is de meest bijzondere ervaring die je hebt meegemaakt in jouw vak?

In mei 2005 bracht president Bush een bezoek aan Margraten om 60 jaar bevrijding te herdenken. Het enorme gevolg bracht een uitzonderlijk hoge eis aan beveiliging met zich mee. Bijzonder om het hele traject een keer mee te maken van sales tot aan de beveiliging tijdens “operatie Bush” en zelfs het bijwonen van de ceremonie.

In een wereld waarin alles mogelijk is mag je een hotel toevoegen aan jouw portfolio. Welk hotel zou dit zijn en waarom?

The London EDITION; hèt luxury lifestyle hotel voor de nieuwe generatie. Een fantastisch boutique hotel waar aan alle facetten is gedacht. Goede bedden, lekker eten en een hoog service niveau dat resulteert in een review cijfer dat constant rond de 9 ligt. Lijkt me een feest om voor te werken.

Wat zijn de trends die jij op dit moment signaleert binnen de hotellerie?

Gesprekspartners zijn net als wij ook steeds meer op zoek naar partnerships. Een samenwerking moet niet alleen in de vorm van een contract zijn, maar wat kunnen we voor elkaar betekenen? Waarin kunnen we elkaar versterken en gezamenlijk een beter bedrijfsresultaat behalen?

Wat is de toekomstvisie van de Hampshire Hotels?

Hampshire Hotels is momenteel één van de grootste hotelketens in de Benelux. Schaalgrootte is voor ons zeer belangrijk. Continuïteit van onze hotels, werken aan naamsbekendheid, investering en groei zijn belangrijke speerpunten op weg naar 2020.