• Mirjam van Reek BilderbergVolledige naam: Mirjam van Reek
  • Werkzaam bij: Bilderberg Hotels
  • Functie: Director of Sales
  • Levensmotto: “Never give up on the things that make you smile!”

Wat is jouw favoriete plek binnen de Bilderberg Hotels?

Zonder twijfel het Bilderberg Europa Hotel op Scheveningen! Slechts 198 voetstappen verwijderd van het strand en de bruisende boulevard. Scheveningen geeft mij altijd het gevoel van vrijheid, dit komt door de geur van de zee, het weidse zicht en de 1001 mogelijkheden om voor mijn relaties van hun zakelijk event een onvergetelijke herinnering te maken.

Wat is de grootste blunder die je ooit tijdens je werk maakte?

Deze blunder is vrij gênant……tijdens mijn bezoek aan een van onze locaties liep ik door het hotel en botste bijna tegen een mannelijk persoon op, ik keek op en zei vrijwel meteen: ‘Goedemiddag, dat is lang geleden, wat leuk dat ik je hier tref, hoe gaat het? Ik dacht waarom is de reactie niet wederzijds? Binnen een split second dacht ik (rood geworden)…ohhhh nee! Natuurlijk kent MARCO BORSATO mij niet!

Heb je een leuke tip voor diegenen die eens iets anders willen tijdens een dag vergaderen?

Jazeker! Al onze 18 locaties liggen op unieke plaatsen in Nederland en bij alle locaties denken wij mee om een bijzondere beleving mee te geven aan onze gasten. Graag wil ik twee locaties extra uitlichten. Een hiervan is Hotel de Bilderberg, onlangs geheel gerestyled, in Oosterbeek. Dit statige hotel is gelegen midden tussen de bossen en biedt diverse vergaderlocaties in het bos rondom het hotel. Vergaderen met uitzicht over de heidevelden, presenteren onder een houten brug of teambuildings activiteiten op een open plek in het bos!

Daarnaast uiteraard onze locatie aan het strand van Scheveningen waarbij naast powerboat racen, kiten en het bouwen van een zandkasteel ook de historie en het Koninklijke van Den Haag perfect gecombineerd kan worden. Een Koninklijke (gids) tour met de koets vergezeld met fingerfood en champagne om het Koninklijke gevoel te ervaren! We kunnen dit organiseren voor groepen tot wel 300 personen.

Wat maakt de Bilderberg hotels zo bijzonder volgens jou?

Bilderberg is de hotelketen die zich al 100 jaar onderscheidt met de best denkbare service. Persoonlijke aandacht, vakmanschap en onze prachtige locaties maken dat elk verblijf, privé of zakelijk een beleving op zich is. Onze hotels bevinden zich op schitterende locaties door heel Nederland. Midden in het hart van bruisende steden en verscholen in de natuur met volop rust en ruimte. Ieder gast mag bij ons rekenen op een unieke ervaring!

Staat er nog iets nieuws op de planning bij Bilderberg?

Op dit moment is Bilderberg met heel veel nieuwe dingen bezig. Zo is onze locatie in Rotterdam, het Bilderberg Parkhotel vorig jaar voorzien van een nieuw en eigentijds jasje. Naast het restaurant The Park – Inspired by Erik van Loo – zijn verschillende nieuwe meeting ruimten en een cigar lounge gerealiseerd. Daarnaast is onze locatie Hotel de Bilderberg deze maand heropend na een grondige renovatie, de hotelkamers in het Bilderberg Europa Hotel zijn vernieuwd en is het Bilderberg Garden Hotel in Amsterdam op dit moment bezig met een verbouwing. Daarnaast blijft Bilderberg ook investeren op culinair niveau, naast twee sterrenchef Eric van Loo in Rotterdam, sterrenchef Stefan van Sprang in Amsterdam en voormalig Chef van Beluga Robert Levels die verhuisd is naar Bilderberg Kasteel Vaalsbroek.