Per 1 januari 2017 hebben wij De HotelBel geïntroduceerd. De HotelBel is er voor iedereen die opzoek is naar hotels, vergaderlocaties en congresfaciliteiten voor zakelijk gebruik. Hiermee spelen we ook in op het gebrek aan een duidelijke classificatie die zowel hotels als vergaderlocaties met elkaar vergelijkt.

Begin januari zijn de HotelBellen uitgereikt aan de winnaars. De genomineerden in de drie categorieën zijn locaties die ons en onze klanten in 2017 een warm hart bezorgden, een glimlach op het gezicht toverden en ontzettend blij hebben gemaakt! Wie waren er genomineerd?

Gouden HotelBel – grote locatie

Sir Adam Hotel in Amsterdam, fijne communicatie en top als nieuwkomer!
Grand Hotel Karel V in Utrecht , om de goede service en het meedenken!
Van der Valk Hotel Sassenheim-Leiden, een hotel met een super prijs-kwaliteit verhouding en top personeel

Gouden HotelBel – kleine locatie

Star Lodge Hotels Utrecht, sublieme service ten alle tijden!
Studio Zuidoost, nog niet zo bekend, maar zeker weten aan te raden!
Malie Hotel Utrecht, iedereen weet waar het over gaat en helpt je graag.

Groene HotelBel – groene locatie

blooming hotel, groen maar ook super gegroeid in service en kwaliteit!
Gooiland Hilversum, naast duurzaamheid staat de service hier ook hoog in het vaandel

En de winnaars zijn…

Winnaar Grote Locatie

De winnaar in de categorie Grote Locatie is het Sir Adam hotel in Amsterdam. Ze bieden altijd uitzonderlijke service, alles kan geregeld worden en ‘nee dat kunnen we niet’ staat niet in hun woordenboek.

 

Winnaar Kleine Locatie

Star Lodge Hotels in Utrecht heeft deze HotelBel verdiend met de uitzonderlijke service. Ze staat altijd voor je klaar, denken in mogelijkheden staat voorop en mogelijkheden zijn er alom. Een hotel dat altijd in de smaak valt.

 

Winnaar Groene Locatie

In de categorie Groene Locatie is blooming hotel Bergen de terechte winnaar door de enorme groeispurt die zij hebben gemaakt. Het hotel straalt de individuele charme uit en de service gaat door tot het einde. Het personeel stat hier altijd klaar met een glimlach!

 

Gedurende het hele jaar reiken wij HotelBellen uit aan hotels en vergaderlocaties. Wil je op de hoogte blijven van de leukste en meest inspirerende locaties? Volg ons dan op Facebook en LinkedIn.