De Gouden HotelBel 2018 staat op zijn welverdiende plek in de Johan Cruyff ArenA. Terechte winnaar vanwege de soepele samenwerking, professionaliteit en positieve ervaringen in 2018. Met altijd op maat gemaakte offertes en het belang van de klant voorop, weet het Business Events team altijd het perfecte evenement neer te zetten. 

En wie waren nog meer genomineerd voor de Gouden HotelBel 2018?

 

Zaken doen in het groen

Bij het Bilderberg Hotel ’t Speulderbos is alles mogelijk van tandembiken tot een spectaculair foodfestival. Een speciale Whiteboardroom voor creatieve brainstormsessies of een feestavond in theaterzaal ’t Speuld, evenementen zijn hier simpelweg betoverend in de ogen van onze klanten en daarbij is de service subliem. Ander leuk feitje: het hotel is inmiddels volledig gerenoveerd. 

Dierlijk leuk

Het Safari Meeting Centre in Koninklijke Burgers’ Zoo doet zijn naam eer aan en biedt een fantastische en unieke setting voor elke bijeenkomst. Borrelen tussen de beren of onderhandelen met de olifanten, alles is mogelijk. Als er dan ook nog eens uitstekende service bij komt kijken, laat deze locatie niets te wensen over.

Inkoppertje

De Johan Cruijff Arena mag misschien naam hebben gemaakt met voetballen; ook voor evenementen is het stadion een uiterst geschikte locatie. Met prachtige zalen met uitzicht op de stip en catering door Maison van den Boer, sta je bij deze locatie nooit buitenspel. Bovendien ook nog eens de winnaar van de BusinessGreen Technology Award. Ze zijn proactief, denken mee én voor je, en zijn erg gefocust op de details. Terechte winnaars!

Blijf op de hoogte

Het hele jaar door delen we locaties HotelBellen uit. Benieuwd aan welke locaties? Volg ons op LinkedIn om op de hoogte te blijven!