Over ons

/Over ons
Over ons 2018-02-14T10:54:49+00:00

Wij zien het als onze missie om zoveel mogelijk werk uit handen te nemen bij het zoeken en boeken van hotels, vergaderlocaties en congresfaciliteiten. We streven er naar alle hotels en locaties van binnen en buiten te kennen zodat we uit eigen ervaring de perfecte locatie kunnen vinden. Met onze betrokkenheid en enthousiasme gaan we voor iedere aanvraag net even verder. Door onze ervaring denken we aan details die je in alle drukte misschien over het hoofd zou zien. Dat scheelt een hoop tijd en… onze service is kosteloos!

NEEM CONTACT MET ONS OP

Laat de Perfecte Locatie Snel en Kosteloos voor je vinden.

Dit is waar wij voor staan

Wij begrijpen dat je niet zomaar iets uitbesteedt. Daaarom hebben we een team van professionals met een passie voor de branche én kennis van zaken.

Contact

Vakkennis & Ervaring

Wij kennen de hotels van binnen en buiten en weten hoe de branche werkt.

Enthousiast & Betrokken

Met ons enthousiasme en betrokkenheid denken wij mee en vooruit.

Oog Voor Details

Wij denken aan details die je in de drukte wellicht over het hoofd ziet.

Altijd Kosteloos

Doordat we commissie krijgen van de locaties is onze service gratis.

Meet The Team

Renée de Winter
Renée de WinterDirectrice
Aan ervaring geen gebrek! Na de Bilderberg Groep en Hilton International heeft Renée 18 jaar haar eigen bedrijf Efficient Hotel Partner gehad. Sinds april 2015 kan ze al haar positieve energie en nieuwe ideeën kwijt in HMC. Ze combineert haar bedrijf met een druk gezin, maar waait regelmatig uit op het strand in Zeeland.
Nicky Kuiper
Nicky KuiperOffice & Event Manager
Complexe congressen en uitdagende evenementen: Nicky is er gek op! Een echte duizendpoot, maar ze houdt zich binnen HMC vooral bezig met wetenschappelijke congressen en de Sales & Marketing. ’s Avonds pakt ze haar yogamat of een goed glas rode wijn om de volgende dag weer zen te beginnen.
Henrike Dol
Henrike DolMeeting & Congres Coördinator
Henrike houdt van avontuur en uitdagende aanvragen. 1000 kamers boeken tijdens het Filmfestival? Henrike draait haar hand er niet voor om. Ze vindt het leuk om nieuwe plekken te ontdekken en nieuwe mensen te ontmoeten. In haar vrije tijd reist ze door Nederland maar ook graag naar bestemmingen in het buitenland.
Telissa van Lith
Telissa van LithMeeting & Congres Coördinator
Na ervaring te hebben opgedaan bij Hotel Casa Amsterdam en Postillion Hotels, assisteert zij nu graag bij het organiseren en boeken van de gewenste locaties. Creativiteit is een troef die ze vaak inzet! In haar vrije tijd geniet ze van een lekker diner of het ontdekken van nieuwe steden.
Lynn Sijbers
Lynn SijbersMeeting & Congres Coördinator
Met haar ondernemende en positieve instelling is geen uitdaging haar te gek. Na veel te hebben geleerd in het buitenland bij IHG en lokaal bij Pulitzer Amsterdam, gaat zij vol enthousiasme op zoek naar de perfecte locaties. Naast reizen en cultuur geniet ze ook altijd erg van een uitgebreide zondagse lunch!
Merel Olij
Merel OlijEvents & Sales Trainee
Merel zit in haar tweede jaar van de opleiding Facility Management. Met haar passie voor hospitality en organiseren zit zij helemaal op haar plek bij HMC. In haar vrije tijd kookt ze graag voor familie of proeft ze cocktails met haar vriendinnen. Ze kijkt er naar uit om van elke aanvraag een geslaagde ervaring te maken.

De Nieuwste Hotels en Unieke Vergaderlocaties

Schrijf je in en wij houden je maandelijks op de hoogte en zorgen voor de nodige inspiratie

Stuur mij maandelijkse inspiratie